Wie is Maos & Neker?

MAOS EN NEKER (M&N) ” Zaank en Kemedievereiniging ” is een vereniging die zang en theater hoog in haar vaandel heeft staan. Het motto is dan ook Zingetere, Speuletere en Ammesere.
Als amateurgezelschap streeft M&N naar hoge kwaliteit van koorzang en bühneproducties met een zeer divers repertoire van onder andere musical en hedendaagse muziekwerken. M&N biedt mensen die graag zingen en acteren een plek aan waar zij hun talenten kunnen laten zien en horen.
PERSOONLIJKE AANDACHT: Zingen en spelen is de uitdaging, maar minstens zo belangrijk is de individuele persoon als onderdeel van de groep. Het is de factor waar alles om draait. Het gevoel geven van een grote familie in gemoedelijke sfeer. Ontspanning, plezier, het vieren van successen maar ook delen van minder vreugdevolle momenten bepalen de saamhorigheid ook in de gezellige uren na de repetitie in de bar van ons mooi en voortreffelijk repetitielokaal.
De zangrepetities vinden plaats op vrijdagavond van 20:00 – 22:00 uur in ons repetitielokaal Buurtcentrum Nazareth Miradorplein 39 622 TE Maastricht. De toneel repetities (tijdens periode van een productie)zijn op de woensdagen, tijden en plaats kunnen verschillend zijn.
LIDMAATSCHAP: Spreekt het je aan, maar twijfel je nog? Je bent van harte welkom. Je hoeft niet meteen te beslissen. Kom kijken, luisteren, ervaren, praat met de leden op een van onze repetities. Wel graag even aanmelden bij onze secretaris Bernadette Turkenburg. Email: secretaris@maosenneker.nl of een telefoontje naar +31 (0)6610432727 is genoeg. vragen stel ze maar gerust.
GROTE PRODUCTIE: Eenmaal per twee jaar wordt door M&N een grote productie uitgevoerd veel al in het Maastrichts dialect. Een eigen createam samen met de Stichting bühneproductie draagt zorg voor de voorbereiding en uitvoering van deze producties, (denk hierbij aan decor, muziek, regie, licht, geluid, kostuums, grime) en voor de gehele organisatie. Het muzikale gedeelte staat onder leiding van dirigent Miriam Bronckers en Marc Knoben als piano begeleider.
In het najaar van 2023 is een nieuwe ” jubileum” productie gepland onder de titel:
” VEERTEG MEH NOG LANG NEET VEERDEG” Lees elders op deze pagina en/of tik hier voor entreekaarten en/of verdere info via facebook https://www.facebook.com/MaosenNeker