Workshops

Het aanbieden van Workshops is daar een onderdeel van.

Klik hier voor Data Workshops


Workshop Theater en acteren
Deze workshops zijn gericht op deskundigheidsbevordering Acteren en wordt verzorgd door Max Charlier.

De workshops zijn ook toegankelijk voor niet-leden à €15/workshopavond. We doen dit om buitenstaanders te laten ervaren wat M&N zoal doet.

Tijdens de workshops wordt ingespeeld op de ontwikkelingsbehoeften van de spelers. Ervaren of nieuw in de theaterwereld? Geen nood, meld je gerust aan: Max weet er wel raad mee.

Vanaf zijn 8e levensjaar is Max al bezig met theater. Begonnen bij Theaterschool KIEK in Kerkrade. Na zijn middelbare school heeft Max eerst een 4 jarige opleiding tot acteur gevolgd bij de opleiding Kunst, Theater & Media met vele stages bij Toneelacademie Maastricht en Huis voor de kunsten. Daarna heeft hij gestudeerd in Amsterdam bij de particuliere theateropleiding Theaterschool de Trap. Daar kreeg hij lessen op gebied van regie, tekst behandeling, improvisatie, imitatie, bewegings theater en acteren. Allemaal door docenten uit het vak. Van Niels Croiset tot aan Mike Reus. Daarna kreeg Max zijn eerste rol bij een professioneel gezelschap. Bij Toneelgroep Maastricht speelde Max de rol van Lorenzo in het openlucht stuk “Decamerone”. 
Na deze periode heeft Max voor meerdere gezelschappen gespeeld en bij meerdere amateur verenigingen geregisseerd. Nu wil Max de lessen die hij geleerd heeft graag delen. 

_____________________________________________________________________________________________________________

Workshop zang/bodypercussie

Naast Workshops Solfège, zang in klein ensemble worden externe professionals uitgenodigd om een workshop te verzorgen op het gebied van stemvorming, en body-percussion. 

Enkele bekende professionals hebben we reeds in ons midden gehad en we zullen daar in de komende periode mee doorgaan. 

Denk bijvoorbeeld aan: Angèle Frissen, , Ben Heijnen, en Luc Nelissen