Tot 20 mei heeft het kabinet aangegeven de samenkomst van groepen nog niet toe te staan. Nogmaals met het dringende verzoek hieraan gevolg te geven. Het een brengt dan het ander teweeg. Binnen M&N zoeken leden naar veilige wegen om toch met elkaar aan de slag te kunnen gaan.

Verzoek van vorige week:
Aan de suggestie c.q. het verzoek van Miriam om in kleine kring de stemmen te laten klinken is ook gevolg gegeven. Op de achtergrond zijn al enkele leden bezig om samen via internet (Teams, Facetime) toch de zangkelen te smeren. 
Typisch des Maos&Nekers: kan het niet linksom, dan proberen we rechtsom! Men laat van zich horen en dat doet goed. Chapeau. 

Verzoek van deze week:
En zo dacht Anita Castro er ook over: “kan de berg niet naar Mozes komen, dan stapt  ‘eus’ Anita wel op de berg af.  Zij nam afgelopen zondag contact op met RTV-Maastricht en vroeg voor alle Maos & Nekers een ‘verzeuknómmer’ aan in het programma Proficiat. Voor ieder die het niet heeft gehoord, eventjes via deze (blog)weg…..

Je kunt een REACTIE plaatsen, een vraag stellen, iemand bedanken, ondersteunen, kortom: even op elkaar letten…. en contact onderhouden. 

Reactie plaatsen? Scroll helemaal naar beneden naar het tekstblok > GEEF EEN REACTIE
Je mag en kunt ook antwoorden op een reactie van een ander. Ga dan naar het tekstblok > BEANTWOORDEN (direct onder iemands reactie).
P.s. De BLOG van vorige week kun je via deze link: “Effe lekker same zinge”, nog nalezen en nazien.

Wil je ook een toepasselijk M&N-filmpje plaatsen in de BLOG? Stuur het naar Lou of mij, dan komt het goed.

Vaan en es altied, Frits Schoeren
Voorzitter Ma0s&Neker

6 gedachte over “Verzeuk nómmers”
  1. Sjiek Anita, bedank. Grappig det de presentator Vivre neet koos herleide, mer de intentie is dubbel zoë groot. Noë wete ze bie RTV auch det M&N auch tiedens de Corona doorgeit mit contak make.

  2. Sjiek idee Anita, veer motte de pin drin hawwe en dit is ‘n fein meneer um toch get contact te hawwe.
    Beij dees daan ouch ‘n idee nao aander leden um ins ‘n verzeuk nummer aan te vraoge bij de locale radio stations.

    Zouw zegge Laat Goon met alles en laat uuch neet droonder kriege.

    kompleminte Lou

Reacties zijn gesloten.