Gisterenavond, vrijdag 19 februari 2021 is Henk Satijn gekozen als voorzitter van Maos en Neker.

Namens alle leden en bestuur wens ik Henk veel succes bij de invulling van zijn nieuwe functie. Voor mij is het nu tijd om afscheid van jullie te nemen en dat doe ik graag op mijn eigen-eigenwijze-wijze middels dit kleine filmpje: Time to say goodbye…..

Voor de toekomst wens ik jullie vooral gezondheid, veel zang- en toneelplezier toe.

Dank jullie voor het vertrouwen,

van en als altijd, Frits Schoeren

 

10 gedachte over “Tiëd oom te gaon….”
 1. Hallo Frits,
  Bedankt dat je het voorzitterschap bij Maos en Neker met zoveel warmte en professionaliteit hebt uit gedragen.
  Als er vragen waren over de site dan konden wij bij jou altijd terecht en ook als er filmpjes tot een geheel aan elkaar gesmeed moesten worden dan liet jij, als geen ander, jouw professionaliteit in deze zien en het resultaat was de moeite waard. Bedankt hiervoor met een dikke digitale knuffel.
  Met vriendelijke groet: Mariëtte Bertram.

  1. Dank je wel Mariëtte voor jouw lieve woorden. Ik heb het met veel plezier gedaan. Die kan knuffel neem ik graag in ontvangst.

 2. Hallo Frits.
  Ik heb net (met een kleine brok in de keel) naar het filmpje gekeken. Geweldig.
  Wij zullen de komende tijd ongetwijfeld nog contact hebben ivm de website.
  Ondanks dat zal ik je als mede bestuurslid, maar zeker als persoon gaan missen.
  Onze gesprekken heb ik altijd als zeer prettig ervaren. Dit ga ik zeker missen.
  Ik wens jou dan ook veel succes in je nieuwe job.
  Ut geht diech good.

 3. Beste Frits. Tijd om te komen en tijd [uit eigen wil] om te gaan. Maar wat heb ik genoten en veel geleerd van jouw bestuurskunde in die drie jaar van jouw voorzitterschap. Veel dank voor jouw verdienste aan Maos en Neker is hier zeker op zijn plaats. Ik wens je veel succes in het verdere leven en blijf gezond. We zullen ons zeker toch nog wel ergens tegen komen.
  Met de Compleminte,
  Lou Mullenders

   1. Dankje wel Frits voor al je inspanningen en betrokkenheid bij M&N.
    We zullen zeker nog persoonlijk afscheid kunnen nemen, we moeten blijven hopen dat we over een tijdje weer kunnen zingen en elkaar de hand schudden.

    Nogmaals dankjewel en tot ziens.

    Grtjs Angèle Bogaert

    1. Dank je wel Angèle, zo gauw als het mogelijk is ben ik op de eerste repetitievond aanwezig. Er staan nog een paar flessen champagne klaar om aangebroken te worden. Hebben we vast wat om naar uit te kijken. 🙂

   2. Dank je wel Frits voor alles, jouw betrokkenheid, jouw luisterend oor en jouw deskundigheid, als bestuurder en als mens. Veel succes met je volgend project. Hopelijk tot ziens, blijf gezond en voor nu helaas alleen een virtuele knuffel en hartelijke groet, Jolanda Satijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.