Smoelenboek

Beste bezoeker hierbij stellen wij ons voor als leden van Maos en Neker en kunt u zich een beeld vormen van de leden.
Wij zijn niet alleen een koor, maar houden ook van theater en spelen toneel. Alles onder het motto “Zingetere, Speulentere en Ammesere”. Veel plezier met het bekijken van deze SNUUTSKES.

 

Rick Moors:  Maos en Neker betekent voor mij een fijn samenzijn met zangvrienden, waarbij plezier maken voorop staat! 
Alex Meijs: Bij Maos en Neker is het altijd gezellig. We maken veel lol en plezier met elkaar en dat stralen we ook als groep uit als we op de bühne staan. Ik ben lid geworden omdat Maos en Neker iedere 2 jaar met een grote dialectproductie in het theater staat. Je kunt hier toneelspelen en zingen. Dat is een leuke combinatie.

 

Miep Faulhaber: Zo’n 8 jaar geleden kwam ik, samen met Jolanda Jonkers, aangeland bij Maos en Neker om Jolanda te assisteren bij de regie.Dit heb ik met heel veel plezier een aantal producties gedaan. Die periode zit er op en hoop ik toch nog het een en ander voor Maos en Neker te kunnen betekenen.
Marjo van Eijsden:  Hou je van zingen en gezelligheid, dan zit je goed bij Maos en Neker , zingstegeere en helste vaan gezelligheid, Daan zitstegoodbij Maos en Neker!
Snoetzebook
Lou Mullenders: Zingen is heerlijk om te doen, en daarbij beetje toneel is ook kicks, je vergeet de zorgen van de dag en begint ontspannen aan het weekend. Ik ben nog niet zo heel lang bij Maos en Neker maar bevalt uitstekend. Ik voelde mij meteen op mijn gemak in deze vrolijke, gezellige maar zeker ook professionele zang-klank-toneel vereniging dat het amateurisme ontstijgt.
Marguérite van Engelshoven: De combinatie zingen-  toneel-de sfeer humor en ernst de lach en de traan-dit alles samen zijn voor mij belangrijk en vind ik bij Maos&Neker.
Manon Vaessen: Repetities betekenen voor mij een gezellig samenzijn, lekker ontspannen door uit volle borst mee te zingen. Serieus stukken instuderen met af en toe ’n lachsalvo tussendoor! Na de repetitie boordevol nieuwe, vrolijke energie!”

 

Linda Driessen:  Het is een gezellige vereniging waarbij plezier maken met zang en toneel voorop staat. Heerlijk om dit samen te doen met deze leuke groep.
Ellen Smulders: zingen vind ik helemaal het einde! In mijn drukke leven met twee kleine kids, een drukke baan en een huishouden, is de repetitie op vrijdagavond een van mijn lichtpuntjes die zorgen voor de nodige ontspanning en gezelligheid. Wat een leuke club mensen die barsten van creativiteit en talent! Het weekend kan voor mij niet beter beginnen!
Anita Castro: Zinge is éin vaan mien hobbies, iech krijg daor energie vaan. ‘T veult hiel good um dit same mét Maos en Neker te doen.

 

 

 

 

Jose van Eijsden: Het zingen geeft mij energie. De repetities zijn gezellig en leerzaam. Geen twee stemmen zijn hetzelfde. De een zingt mooier dan de ander, maar ook al zing je niet mooi zuiver, samen klinkt het altijd weer heel aardig. En dat geeft een goed gevoel. Het is een leuke hobby waar je blij van wordt.
Jose Nijhuis: Veur miech steit Maos en Neker veur : vrundsjap, gezelligheid en väöl plezeer in ’t zinge vaan allerlei soorten meziek.
Marco Piette: Al bijna 25 jaar verheug ik me op de vrijdagavond! Het samenwerken, samen je best doen en het samen delen is de beste uitlaatklep na een week hard werken. En jezelf kunnen zijn én er vóór elkaar zijn om daarna ons publiek te laten genieten is de kers op de taart!
Marjo Paulissen: Toen ik meer tijd kreeg wilde ik wel weer gaan zingen. Vroeger heb ik met veel plezier bij een jongerenkoor gezongen. Toevallig kwam ik bij Maos en Neker en het bevalt erg goed en is ook gezellig.Ik vind het heel leuk om dit repertoir samen te zingen( ook goed voor de mind) en een uitdaging voor toneelspel en leuk om samen te werken naar een optreden en zelfs naar een productie!
Jolanda Satijn: Alt, lid sinds 2002. De combinatie van zingen en acteren vind ik erg leuk. Naast het streven naar kwaliteit in zang en spel, waardeer ik de saamhorigheid, vriendschap, gezelligheid en goede sfeer bij Maos en Neker.
Chantal Lassouw: Iech bin Chantal en wie de naom al beteikend: “de zingende” Muziek is miene hobby, d’r naor luustere en veural zinge. Iech haw vaan klassiek en modern mer vin ouch zinge in ut Mestreechs erg leuk! Veur deze combi bin iech bij Maos en Neker aon ut gooje adres!

 

Inge Schiltmans: Ik zing bij Maos&Neker omdat ’t mij voldoening geeft en ontspanning. Het sociaal contact en gezelligheid vind ik fijn.

 

Mariette Bertram:   Omdat muziek, zang, gezelligheid en iets nieuws onder de zon,mij goed bevallen, ben ik voor “Maos en Neker“gevallen.

 

 

 

 

 

 

Marlies Hoen:Zinge in combinatie mèt toneelspeule is al lange tied unne groette hobby vaan miech. Heerlik um same met unne grop luij touw te werrreke nao un produktie, daor kreig ste zo vaol energie vaan! Aoch ut zinge vaan allerleij versjellende genres zörg veur aofwisseling en oetdagening! Maos en Neker heet dat allemaol!
Conique Kerckhoffs: Zinge bij Maos en Neker is eerdere kier weer ’n fieske. Soms hèl werreke mer zeker ouch mèt ruimte veur unne lach. De diversiteit aon genres is hielemaol tóp. Ut toneelspeule is de toef op de toert, geweldig um te doen en te zien wie ut saame mèt de zaank weurt inein geschoove tot un subliem gehiel : de produktie!

 

Dave Kerssemakers: Maos en Neker voelt als een warm bad. Jong en oud maakt lol en plezier tijdens de repetities en uitvoeringen. Iedereen wordt ingezet op zijn/haar eigen kwaliteiten. Een vereniging waar je bij wil horen! groetjes.
Riny de Graaf: Ik ben bij Maos én Neker omdat dat voor mij een leuke uitdaging is om te zingen en te spelen. Had nooit gedacht dat ik dat zo leuk zou vinden. Komt natuurlijk ook vanwege de leuke contacten met de mede zangers.
Miriam Bronckers: Dirigent, ik merkte al snel dat het een groep mensen is die het belangrijk vinden om mensen/ het publiek te entertainen. Ze stralen energie uit en vinden het belangrijk om mensen met een lach op het gezicht naar huis te laten gaan. Zelf geniet ik van de repetities, de mensen en het harde werken. Ik ben er trots op dat ik bij dit koor mag horen en ermee mag werken.

 

Ied terlingen: Meziek en toneel heet altied deil oetgemaak vaan mien leeve meh nao dat iech de produktie Ezzebleef in 2001 in de Bonbonniere gezeen had, wis iech :”vaan dees vereiniging wèl iech deil oet make”

 

Wilma v.d. Weijden: Het is geweldig om samen te zingen en te spelen en na elke repetitie gezellig samen wat drinken en na te praten aan de bar. 
Marc Knoben:Hoewel ich door de producties al langer bekend woor bie (en mit) Maos en Neker, is t toch leuk hie noe vaste begeleider te zeen. Ich höb neet de looks van mien veurgangster (..) en veur Mestreechse begrippen koom ich oet ’t boetelandj, mer ich höb auch al ontdek dat, es ’t om muziek en gezelligheid geit,’t hie waal good zit!
Roos Jacobs: Ik ben graag bij M&N omdat ik graag met anderen zing en omdat het een gezellige kliek is ook de optredens en producties vind ik super.
Marianne de Schrevel
Jolanda Doms: Ik ben bij Maos en Neker gekomen omdat ik het heerlijk vind om te zingen en de combinatie daarvan met presentatie, choreo en toneel maken het extra leuk en uitdagend.
Daarnaast is het de gezelligheid samen met de leden die naast alle optredens ook van de repetities steeds een gezellig avondje uit maakt.
John Baade:
Monique Steijns: Maos en Neker is voor mij een koor waar je heerlijk kunt zingen,maar waar we het ook supergezellig samen hebben. Het repertoire is heel gevarieerd dus voor elk wat wils.
Bernadette Turkenburg: secretaris
Peter van Eijsden: Op een fijne en ontspannen mannier gezellig een mooi stukje muziek maken. En vooruitkijkend naar weer een nieuw spektakel van Maos en Neker. Peter van Eijs
Marlies Bertus: Zinge in combinatie mèt toneelspeule is al lange tied unne groete hobby vaan miech. Heerlik um same met unne groep luij touw te werrreke nao un produktie, daor kreig ste zo vaol energie vaan! Auch ’t zinge vaan allerleij versjellende genres zörg veur aofwisseling en oetdaging! Maos en Neker heet dat allemaol!
Jan Zinzen: Deze jongen krijgt extra energie en vreugde door het zingen van diverse soorten muziek. Maastrichtse teksten voelen hierbij als “ thuis zijn “ in een familiaire sfeer bij Maos en Neker. Jan Zinzen
Yvo Lejeune:

 

 

Herman Schoeren: Zingentere, Speulentere, Amusere, Dat vindste beij M&N
Angele Bogaert: Plezier, zingen , toneel, sociale contacten en een heerlijk “thuisgevoel”
Sjer Colier: Gooiendaag, miene naom is Sjer en bin de neuije penningmeister sinds maart 2020 van Maos en Neker. Iech bin 64 jaor en hoop un positieve bijdrage te lievere en in de loup der tied get beter met alle leden kinnis te make ter verbinding en samewerking met M&N.
Frits Schoeren: (voorzitter) De Charango en Maos & Neker hebben overeenkomsten. De meerkorige stemming, de ritmiek en het eigenzinnig geluid zorg ervoor dat je met een bijzondere muzikale en acterende vereniging te maken hebt. In deze vereniging, met zoveel talenten, blijf je voortdurend in beweging.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Carry van Mulken: Ik vind de repetitie op de vrijdagavond een heerlijk begin van het weekend. Samen zingen en na afloop nog even napraten onder het genot van een drankje is voor mij een lekkere ontspanning.
Ninette van Wunnik: Ik ben sinds 30 jaar lid van deze geweldige club, ik vind het heerlijk om te zingen en soms met de producties in de huid van een ander te kruipen.
Peter Janssen:
Marieke:
Jacques Cox:
Rob Terlingen: