Zaank en Kemedievereineging

Maos & Neker zoekt mannen,

vooral de tenoren zijn gewenst maar bassen zijn uiteraard ook welkom. Maos & Neker gaat voortvarend en heeft een flinke ledengroei maar kunnen nog wat mannen gebruiken ter versterking en evenwicht in de stemverdeling. 

Als amateurgezelschap streeft M&N naar hoge kwaliteit van koorzang en bühneproducties met een zeer divers repertoire van onder andere musical en hedendaagse muziekwerken. Maos&Neker biedt mensen die graag zingen en acteren een plek, waar zij hun talenten kunnen laten zien en horen.

Daarnaast is er voortdurend aandacht voor talentontwikkeling op individueel en groepsniveau op het gebied van zang- en acteermogelijkheden. Denk hierbij Koor en Workshops. Maos & Neker heeft om de 2 jaar een productie/uitvoering in het Theater. De komende productie is gepland medio eind 2021 begin 2022. Er wordt hard gewerkt aan de vorm en binnenkort komt er meer informatie in de media.

Bij deze dan ook de oproep speciaal aan mannen, wie komt Maos & Neker versterken in de breedte. Schroom niet en kom gerust eens kijken op onze repetitie op vrijdagavond. U wordt er warm ontvangen door onze opvang-buddy in het Buurtcentrum, Miradorplein 39, 6222 TE ,Maastricht

 

is een vereniging die zang en theater hoog in haar vaandel heeft staan.

Het motto is dan ook:  Zingentere, Speulentere en Ammesere.

Als amateurgezelschap streeft M&N naar hoge kwaliteit van koorzang en bühneproducties met een zeer divers repertoire van onder andere musical en hedendaagse muziekwerken.

Maos&Neker biedt mensen die graag zingen en acteren een plek, waar zij hun talenten kunnen laten zien en horen. Daarnaast is er voortdurend aandacht voor talentontwikkeling op individueel en groepsniveau op het gebied van zang- en acteermogelijkheden. Denk hierbij Koorzang en Workshops.

 

Eenmaal per twee jaar wordt door Maos&Neker een grote theaterproductie uitgevoerd. Een eigen createam draagt zorg voor de zorgvuldige voorbereiding en uitvoering van deze producties (denk daarbij aan decor, muziek, regie, licht, geluid, kostuums en grime) en algehele organisatie.

En dan is het genieten van elkaar, de voorbereiding en repetities, de muziek, het publiek en het applaus. Meer weten of lid worden? Het kan. Klik op Kennismaken/lid worden.