REPETITIE MER DAAN AANDERS:

Na aanleiding van de oproep van onze dirigent Mirjam hadden enkele leden zich aangemeld om vrijdag j.l. een repetitie te volgen via de virtuele weg. Het was leuk om enkele leden weer op deze manier te zien en ze hebben hun uiterste best gedaan op afstand synchroon te zingen. Wat heel leuk was is dat elke zanger(ster) 1 seconde later eindigde. Dat gaf veel hilariteit en lach salvo’s.  We hadden veel plezier. Op het einde werd het dan toch wat serieus en kwamen in gesprek hoe kunnen wij ons dan toch nog eens treffen om te repeteren in kleine groepjes zodra de overheid dit toestaat. Zodra iets mogelijk is horen jullie van ons. 

In navolging van verzoek van Anita Castro op vorig Blog om een verzoeknummer te plaatsen ( wie nog?) in het kader van het missen van de wekelijkse repetitie willen wij jullie laten mee genieten van deze toepasselijke repetitie video.
Muziek maakt blij en is een fantastisch hulpmiddel om de mens vrolijk te stemmen zeker nu in deze enerverende tijd is elk vrolijk moment te omarmen, geniet ervan.

Je kunt een REACTIE plaatsen, een vraag stellen, iemand bedanken, ondersteunen, kortom: even op elkaar letten…. en contact onderhouden. 

Reactie plaatsen? Scroll helemaal naar beneden naar het tekstblok > GEEF EEN REACTIE
Je mag en kunt ook antwoorden op een reactie van een ander. Ga dan naar het tekstblok > BEANTWOORDEN (direct onder iemands reactie).
P.s. De BLOG van vorige week kun je via deze link: “Effe lekker same zinge”, nog nalezen en nazien.

Wil je ook een toepasselijk M&N-filmpje plaatsen in de BLOG? Stuur het naar Frits of mij, dan komt het goed.

Väöl plezeer, Lou Mullenders
OC Ma0s&Neker

Door LMull

3 gedachte over “Repetitie mer daan aanders”
 1. Beste zangers, beste allemaal,
  Op aanvraag van Jolanda Satijn bij deze het verzoeknummer de Phantom Off the Opera.
  https://www.youtube.com/watch?v=plCScjvDOJM
  Ons alle bekend als repetitie stuk. Lekker om mee te zingen c.q te oefenen thuis in de huiskamer of op de badkamer.
  Dit maakt de boel weer wat gezelliger in huis.
  Maos en Neker daar hou je van, en…………….HAW PIN.

  Bedankt Jolanda voor deze aanvraag.

 2. Het was een super leuk experiment. Ook al was het technisch niet mogelijk om gelijk te zingen, er was wel weer gelijk die verbinding en het fijne gevoel weer effe samen te zijn. Ik werd er in elk geval heel blij van! En zodra het weer mogelijk is, al is het in kleinere groepjes, lijkt het me super om weer aan de slag te gaan. Let goed op jezelf en hou vol, xxx Marco

Reacties zijn gesloten.