Sonja Feenstra dirigente

NIEUWE DIRIGENT EN REPETITIE LOCATIE VOOR MAOS & NEKER.
De huidige muziekdirectie Miriam Bronckers en Marc Knoben stoppen per 1 mei 2024 met Maos & Neker zaank en kemedie vereiniging. Na vele jaren van verdiensten (respectievelijk 12 en 5 jaar) gaan zij nieuwe wegen inslaan. Bestuur en leden van M&N betreuren deze stap maar hadden begrip voor hun keuze en moesten op zoek naar een nieuwe dirigent. Er wordt nog een passend afscheid georganiseerd voor hun goede inzet in al die jaren.
Inmiddels heeft het bestuur een nieuwe dirigent gevonden.
Sonja Feenstra is haar naam en er zijn reeds enkele gesprekken en een kennismakingsrepetitie achter de rug. Dit heeft geleid tot het besluit van het bestuur dat ze verder gaan met deze dirigent! 
Sonja Feenstra heeft inmiddels een lange carrière achter de rug en neemt een brok ervaring mee vooral ook op musical gebied dat zeer passend is bij een vereniging als M&N. 
Sonja heeft haar opleiding gedaan op hoog niveau in het conservatorium te Maastricht, geeft zanglessen, dirigeert diverse koren en geeft als sopraan nog regelmatig concerten in diverse ensembles. Zij werkt momenteel als Docent zang en koor bij de Academie in Genk alwaar zij ook met enkele collega’s een musical opleiding heeft opgestart.
Kortom mooi passend bij Maos & Neker zaank en kemedie vereiniging ten behoeve van een toekomst met mooie zang en toneeluitvoeringen.
De wekelijkse repetitieavond kan nu niet meer plaatsvinden op de vrijdagavond maar verschuift naar de dinsdagavond.
De vereniging gaat het Buurtcentrum Nazareth verlaten en heeft een nieuw onderkomen gevonden in de wijk Heugem-Randwijck in het clublokaal van tennisvereniging LTV Heugem gelegen aan de Gronsvelderweg 100. Een mooie locatie met goede mogelijkheden.
Verrassende wendingen maar dat hoort bij een levendige vereniging. Het bestuur en de leden gaan verder bouwen aan een nieuwe toekomst, want zij kunnen zich niets mooiers voorstellen dan zang en toneel in hun leven.

Door LMull