Maos & Neker zoekt de grens op….. 

RTV Maastricht:

Het blijft een vreemde gewaarwording. De gesloten grenzen tussen België en Nederland. Een barrière die ook familie- en vriendschapsbanden blokkeert. Dat ondervond ook het bekende Maastrichtse muziekgezelschap Maos & Neker.

Vanwege de corona maatregelen zijn er nu geen repetities en andere activiteiten. En dus wilde het bestuur de leden een ‘hart oonder de reem’ bezorgen door het overhandigen van een bloemetje. Maar wat te doen als een van die gewaardeerde leden aan de andere kant van de gesloten grens woont? Dan doe je als vereniging natuurlijk toch je uiterste best om dat bloemetje, in de symbolische tinten van de Nederlandse en Belgische driekleur, te overhandigen. En aldus geschiedde…

en Anita ook ….

Dagenlang werd door Anita tijd noch moeite gespaard om de  de flesjes en de bloemetjes op tijd bij elkaar te verzamelen, te primeren, te schilderen, te lakken etc . etc.  Het werkte aanstekelijk, getuige de hulp van Conique bij het maken van de bloemen. En na gedane arbeid gingen ze zelfs in de landkleuren de grens over. Roos is er (samen met vele andere leden) zichtbaar blij mee.

3 gedachte over “Maos & Neker zoekt de grens op”
  1. Iech voont ‘t hiel attent tot veer dat zellefgemaak blömke krege !! Bedaank d’r veur !!!

  2. Bedaank en hiel fijn tot geer dat veur miech gedoon höb.geer zeet noe wel veur maos en neker zien gèn grenze

  3. Super gedoon Anita, Conique en Lou. Gelökkig leet geer uuch neet hielemaol tegehawwe door de grens bij Belsj en heet us Roos ouch heur hart oonder de reem oontvaange. Gruuts op uuch xxx Jolanda S.

Reacties zijn gesloten.