Van ‘dabbe & dibbedap’ via ‘le coq décédé tot ‘laat me…..”..   

 

 

“Hallo allemaal, hoe gaat het, lang niet gezien, gesproken, gehoord…. “

Eindelijk…… het heeft lang geduurd, maar afgelopen vrijdag leek het wel een hernieuwde ontmoeting. Samen weer zingen, weliswaar op de dubbele 1,5m, dus 3 méééter van elkaar, (ieder risico vermijdend) maar met een aanstekelijke motivatie en enthousiasme om weer aan de slag te kunnen gaan.

Het repetitielokaal is momenteel nog geen optie, dus de enige plek is de open lucht. En die geboden kans hebben we met beide handen aangegrepen. 

 

 

Fort Willem

Het bestuur van Fort Willem stelde het terrein van de speeltuin voor de vrijdagavond ter beschikking, waarvoor onze dank.  Achter in het speelpark bij ‘t Bos Heukske liet Miriam ons genieten van alle dabbedaps en dibbedaps.  

ff  weer inzingen, lekker afstemmen op elkaar, het overlijden van de haan (le coq est mort) zesstemmig rondbazuinen en vooral genieten van “Laat me……  – of liever…… LAAT ONS…. (want zo voelde het wel).

 

  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Je kunt een REACTIE plaatsen, een vraag stellen, iemand bedanken, ondersteunen, kortom: even op elkaar letten…. en contact onderhouden. 
Reactie plaatsen? Scrol helemaal naar beneden naar het tekstblok > GEEF EEN REACTIE
Je mag en kunt ook antwoorden op een reactie van een ander. Ga dan naar het tekstblok > BEANTWOORDEN (direct onder iemands reactie).
P.s. De BLOG van vorige week kun je via: “MEEST RECENTE BERICHTEN”, nog nalezen en nazien.
Wil je ook een toepasselijk M&N-filmpje plaatsen in de BLOG? Stuur het naar Lou of mij, dan komt het goed.
Väöl plezeer, 
Frits Schoeren
Voorzitter Maos&Neker

 

     

Een gedachte over “Laat M&N z’n (eigen) gang maar gaan……”
  1. Wat een fijne oplossing en vanuit Friesland vind ik fijn om jullie te zien tot ziens Roos

Reacties zijn gesloten.