Zeker in deze tijden mag dat gezegd én gezongen worden! Toch? Dit lied is niet alleen gemaakt voor de vele eenzame cliënten en hun vrijwillige maatjes van het maatjesproject van Levanto Vrijwilligers, maar ook voor jullie, leden en familie van Maos en Neker.

Immers, de geplande concerten in maart en juni  die helaas niet konden doorgaan, zouden ten bate komen van het Maatjesproject. Dat vindt Levanto Vrijwilligers zo’n mooi gebaar, dat met dit lied ook iedereen van Maos en Neker toegezongen wordt als een dankjewel daarvoor en ook als een opsteker. Iets wat in deze tijden misschien extra welkom is. De muziek is jullie welbekend 🙂. De tekst zie je in het filmpje erbij, dus zing maar lekker mee!

We hebben via zoom eerst geprobeerd met ongeveer 20 Levanto-collega’s het lied in te zingen, maar dat kregen we niet synchroon, dezelfde ervaring die we hadden met de Zoom try-out van Maos en Neker. Maar het was wel heel leuk en inspirerend! Vervolgens wilde onze voorzitter Frits Schoeren graag iets voor de cliënten en vrijwilligers betekenen en stelde kosteloos zijn studio, tijd en expertise beschikbaar. Daarop hebben we met 4 collega’s bij Frits in de studio het lied ingezongen. 
Insteek was: het zingen hoeft niet perfect te zijn, maar het moet wel gemeend en leuk zijn. Met de hulp van Frits is dat prima gelukt en hebben we zijn geluidsopname onder de eerder gemaakte beeldopnames  (met Zoom) kunnen zetten. Super mooi dat Maos en Neker een maatje is van het maatjesproject. Een project waar ik zo trots op ben! 

En… met een knipoog naar het liedje en de uitvoering van Maos en Neker zelf: DAANKE!
Lieve en zonnige groet, Marco Piëtte

 
Je kunt een REACTIE plaatsen, een vraag stellen, iemand bedanken, ondersteunen, kortom: even op elkaar letten…. en contact onderhouden. 
Reactie plaatsen? Scrol helemaal naar beneden naar het tekstblok > GEEF EEN REACTIE
Je mag en kunt ook antwoorden op een reactie van een ander. Ga dan naar het tekstblok > BEANTWOORDEN (direct onder iemands reactie).
P.s. De BLOG van vorige week kun je via: “MEEST RECENTE BERICHTEN”, nog nalezen en nazien.
Wil je ook een toepasselijk M&N-filmpje plaatsen in de BLOG? Stuur het naar Lou of mij, dan komt het goed.
Väöl plezeer, 
Frits Schoeren
Voorzitter Maos&Neker
16 gedachte over “JIJ BENT DE MOEITE WAARD”
 1. Wat ‘n leuk initiatief !! Hopelek kinne veer us, en de lui, gaw weer ammesere 😉

 2. Wat een geweldige zang om naar te luisteren! Een leuk initiatief van jullie,
  bedaank bedaank allemaol!!
  Linda

 3. Bedaank, geer waort fantastisch, bedaank, bedaank en hopelik tot vollegend jaor! Kompleminte aon Frits, Marco en collegae,
  Leefs Jolanda S.

 4. Sjiek Marco, wat ‘n gewéldige samewerking. Heij weurs ste blij vaan, wat gief zinge toch
  ‘n vräög in ‘t leve. Bedaank!

 5. Jaozeker. Waors een super coproduktie die spontaan gebäörde. Iech bin gruuts op Maos en Neker en op Levanto Vrijwilligers! Lievert alletwie sjoen dinger op boe iech hiel blij vaan weur!

  1. telkens als ik het hoor voel ik weer de lol die we hadden bij het maken ervan, hihihi.

 6. Geweldig gedoon Marco. Wat sjiek ouch veur alle lui vaan de Levant groep. Klasse vrijwilligerswerk.
  Heij maags diech en gans Maos en Neker trots op zien. Ouch groete daank naturlik aon Frits uzze veurzitter dee dit allemaol meugelik maak.
  Complimenten Lou

Reacties zijn gesloten.